Nieuws

Nieuwsbrief Previs - 2020 - Editie 1

  • 2020/05/27

Corona

  • 2020/04/20

Generieke gids om de verspreiding van COVID-19 op het werk tegen te gaan.

Pakket beschermkledij erkende vissers

  • 2020/03/10

Vanaf 01/01/2018 is de werkwijze m.b.t. het pakket beschermkledij voor erkende vissers gewijzigd. Het pakket beschermkledij waarop je als erkende visser recht hebt bestaat uit:

CAO 100 - Middelengebruik

  • 2019/09/09

Tijdens de bijeenkomst van het Paritair Comité voor de Zeevisserij werd een geactualiseerde cao ondertekend betreffende het voeren van een preventief alcohol- en drugsbeleid binnen de visserij. In het algemene preventief alcohol- en drugsbeleidsplan bevinden zich stappenplannen die alle betrokkenen een houvast geven en de respectievelijke verantwoordelijkheden vastleggen. De komende maanden zal Previs alles in het werk stellen om de regels en de betreffende stappenplannen bekender te maken bij reders, vissers en andere betrokkenen.

ADMB, Provikmo en Zenito worden Liantis

  • 2019/06/03

Op 10 september 2018 zijn ADMB, Provikmo en Zenito samengesmolten tot Liantis. Om een afspraak te maken voor het verplichte medische onderzoek kan je nog altijd terecht bij je vertrouwde contactpersonen.

Vissers Vissen Veilig

  • 2019/04/10

Handboek Vissers Vissen Veilig

Volg ons op de voet

Schrijf je in op de Previs-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze testprojecten, nieuwe veiligheidsmiddelen en -procedures.

De gegevens die u ons doorstuurt, worden bijgehouden en verwerkt door PREVIS. Indien u uw persoonlijke gegevens doorgeeft via ons inschrijvingsformulier, zullen wij die enkel gebruiken met als doel om u de gevraagde nieuwsbrief te bezorgen. De gegevens worden bewaard tot op het moment dat U zich uitgeschreven hebt op de nieuwsbrief of de verwerking beëindigd is. De gegevens worden niet meegedeeld aan derden.